Hundfotografering i Varberg, Halland

Vill du ha porträtt, action eller träningsbilder på din bästa vän?

För att läsa mer om porträtt- och actionfotografering - klicka här!
För att läsa mer om träningsfoton och film - klicka här!
Nyfiken på vad andra tycker? Klicka här för att läsa vad tidigare kunder sagt!

Vackra porträtt och actionfoton på dig och din hund

Jag vet att det kan kännas läskigt att boka en fotografering. Hunden kanske inte kan vara lös eller stanna kvar när du går ifrån den. Det är inga problem!

Hunden behöver inte kunna en massa saker för att fotograferas, man kan fota dom i rörelse och vill man ha stilla porträtt så går mycket att redigera bort i efterhand, ja till och med en människa som står nära för att få hunden att stanna kvar!

Jag är i grunden hundinstruktör och har lång erfarenhet av hundar och hundträning vilket är en enorm tillgång när jag ska fotografera hundar. Det är extremt viktigt för mig att hunden trivs på fotograferingen och jag gör alltid mitt bästa för att hundens känsla ska vara på topp från början till slut. 

När du kommer på en fotografering för mig lovar jag att både du och din hund kommer få en härlig upplevelse där hunden står i centrum.

Tillsammans kommer vi skapa minnen för livet som kan pryda ditt hem även när din bästa vän inte längre är hos dig. Min passion är att föreviga våra älskade hundar, visa deras personlighet och leverera bilder till er som får er att känna glädje och kärlek. 

Vi fotar hunden på en noga utvald plats som vi bestämmer tillsammans, kanske har du någon plats som betyder extra mycket för er?

Hur går en porträtt och actionfotografering till?

Via mail eller telefon har vi en förberedande konversation där du får berätta mer om din hund, vad för typ av bilder du tänker dig, önskemål på plats och ifall det är något du och din hund behöver förbereda er med.

När vi ses pratar vi igenom en gång till vad det är för typ av bilder du önskar och sen kör vi igång. Har du bokat mitt stora fotopaket får din hund en goodiebag med lite gott och blandat, givetvis bjuder jag på lite godis så att din hund tycker jag är en trevlig prick!

Ibland är fotograferingen på ställen där det är flera olika miljöer på samma plats och ibland får vi gå lite mellan. I mitt stora paket ingår det mer tid vilket ger möjlighet att fota på flera olika platser. Det som är bra med att ha en plats där man får gå lite är att hunden då får pausa, kissa och nosa.

Under tiden jag fotograferar guidar jag dig i hur du får hunden att posera på ett så bra sätt som möjligt. Jag visar bilder direkt från kameran dels för att ge en liten förhandstitt men också för att försäkra mig om att du känner att bilderna blir som du har tänkt dig.

Jag försöker hålla stunderna som hunden behöver stanna i en position korta och ber ägaren att gå och belöna ofta så att hunden tycker det är värt och kul! 

Vill du posa tillsammans med din hund guidar jag er för att få så kärleksfulla bilder som möjligt. 

Mitt mål med varje fotografering är att du och din hund ska gå hem med en härlig känsla och känna att ni har haft en viktig och rolig stund tillsammans. 

Investering porträtt och actionfotografering

Paket 1

2495:-

Innehåller:

 • Förberedande konsultation via telefon eller mail
 • Cirka 1 timmes fotografering
 • Digital bildvisning
 • 5 högupplösta fullt redigerade bilderfiler + kopior för webben
 • Bildfiler levererade via webben
Jag är intresserad

Paket 2

4995:-

Innehåller:

 • Förberedande konsultation via telefon eller mail
 • Onlinekurs - JyckenLycces Hundmodellskola
 • Cirka 1 1/2 - 2 timmars fotografering
 • Möjlighet att fotografera på flera platser
 • Digital bildvisning
 • 12 högupplösta fullt redigerade bilderfiler + kopior för webben
 • Bildfiler levererade via webben och USB efter önskemål
 • Goodiebag till din hund
Jag är intresserad

Träningsfoton och filmer

Vill du hellre ha ett gäng bilder på dig och din hund när ni gör det ni tycker om bäst? Då är ett träningspaket rätt alternativ för dig! Träningsbilder är fantastiskt roligt att ha, både för din egen skull och för att lägga upp på sociala medier. Det blir en stor variation på bilderna som visar din och din hunds personligheter och glädje.

Jag kommer och fotar lydnad, bruks, rallylydnad, freestyle eller annan träning. Det ingår även filmning i träningspaketet. Filmen blir i stående format för att passa sociala medier om inget annat önskas. 

Innan fotograferingen får du berätta vad det är för typ av bilder du vill ha, t.ex. vilka moment som är viktigast att jag får på bild. Det kan vara gripandet i apporteringen, fotgåendet, skällande på figurant, spårandet, vittringen eller sändande till kon. Du bestämmer helt själv om du vill att vi styr upp fotograferingen eller om jag är med som en fotograf i bakgrunden och fångar det jag tycker blir fint.

Eftersom jag inte redigerar denna typ av bilder lika mycket som ett vanligt porträtt är paketet lite billigare och innehåller fler bilder. Du kan inte boka detta paketet för att få mindre redigerade porträttbilder.

Jag fotograferar inte agility eller lure coursing. 
Mina objektiv är lite för långsamma för att filma väldigt snabba moment (t.ex. att filma en hel inkallning där objektivet ska hinna med att ändra fokus hela tiden, kika gärna på min Instagram under "reels" för att se vad jag filmat tidigare).

Investering träningsfotografering

Träningspaket foto och film

2495:-

 • Förberedande konsultation via telefon eller mail
 • Cirka 1 1/2 timmes fotografering och filmning
 • Webbgalleri att välja bilder ifrån
 • 20 lätt redigerade bildfiler + kopior för webben
 • Cirka 30 sekunders film/reel för sociala medier
 • Bildfiler och film levererade via webben 
Jag är intresserad

Vad händer sen?

Nu börjar efterarbetet för mig framför datorn! Inom cirka två veckor från din porträtt och actionfotografering har vi en digital bildvisning där vi går igenom bilderna tillsammans. Har du bokat träningspaketet får du ett galleri på webben där du väljer ut vilka bilder du vill köpa. När du valt dina favoriter tar det ytterligare ungefär två veckor innan bilderna är helt klara. 

Bilderna levereras sedan vi ett webbgalleri och/eller via ett fint USB efter önskemål.