Vad är en portfoliokväll?

På en portfoliokväll ses vi och fotograferar tillsammans, jag står för modeller, magisk plats, tema och fika. Jag hjälper er rent praktiskt på träffen med det ni behöver hjälp med men det är ingen kurs. Du bör ha koll på din kamera och grundläggande kunskap om inställningar, komposition osv sen innan.

Bilderna kan du sedan använda i din marknadsföring och i ditt portfolio.

Träffarna är under cirka 2-3 timmar.

 

 

 

 

   

Varberg Apelviken 10/9

900:-

17.40 - 19.40

  • Modeller: minst tre modeller
  • Antal deltagande fotografer: minst 4, max 6 stycken

    Vid dåligt väder kan träffen komma att ställas in, givetvis betalas avgiften tillbaka.
     

2 platser kvar! 

Jag vill vara med i Apelviken!

Portfoliokväll

Hundar i havet

Behöver du fler bilder på hundar i vatten i ditt portfolio? Då ska du hänga med på en portfoliokväll! Vi ses och fotograferar tillsammans, jag fixar modeller, plats, fika och förhoppningsvis en magisk solnedgång.

Jag hjälper till rent praktiskt på träffen och vi har en kort teoretisk genomgång innan vi börjar. Självklart hjälper jag till med inställningar, ger tips och tricks för att få till magiska motljusbilder och hur du ska komponera bilderna när hundarna springer. Jag hjälper dig på den nivån du är på men det finns inte tid för några djupgående kameralektioner.

Tanken är att du ska ta bilder som du sedan kan använda i din marknadsföring och i ditt portfolio eller om du bara vill komma för att få en rolig upplevelse med hundar i havet!

Frågor eller betala via Faktura/Swish? Klicka här för att maila Malin!