Inför fotograferingen

Tillsammans kommer vi skapa minnen för livet som kan pryda ditt hem även när din bästa vän inte längre är hos dig. Min passion är att föreviga våra älskade hundar, visa deras personlighet och leverera bilder till er som får er att känna glädje och kärlek. 

När du kommer på en fotografering för mig lovar jag att både du och din hund kommer få en härlig upplevelse som kommer resultera i många fina bilder. Jag är i grunden hundinstruktör och har lång erfarenhet av hundar och hundträning vilket är en enorm tillgång när jag ska fotografera hundar. Det är extremt viktigt för mig att hunden trivs på fotograferingen och jag gör alltid mitt bästa för att hundens känsla ska vara på topp från början till slut. 

Jag föredrar att fota hunden i en miljö som den trivs i och kanske på en plats som betyder lite extra för er. Vill ni att jag ska föreslå plats går det givetvis också bra. Det enda jag behöver veta i förväg är var så att jag kan åka och reka området i förväg och hitta dom bästa plasterna för oss! 

När vi möts upp börjar vi med att prata lite och låta hunden bekanta sig med mig om det behövs. Jag bjuder ofta på godis men frågar först så hunden inte är allergisk. Många hundar är ovana att vara stilla och posera under en längre tid så vi försöker hålla det kort med mycket pauser. Behöver du hjälp innan med att träna på att sitta, stå eller ligga kvar är det bara att boka en privatlektion för halva priset. Under fotograferingen blir det mycket belöningar och lek för att hunden ska tycka det är så roligt som möjligt. 

Så vad väntar du på? Boka din fotografering redan idag!