Fotoprojekt

Through our eyes

Just nu är projektet fullt! Det går bra att skicka en intresseanmälan så återkommer jag ifall någon skulle avboka.

Allt började med att jag ville ta en bild på en vän och hennes hund där dom hade sina huvud panna mot panna. Fotograferingen gick inte som planerat utan Jossan satt mest och skrattade åt hur rolig hennes hund såg ut i den vinkeln. Hon föreslog att vi skulle ta med ansiktena bredvid varandra istället och så fick det bli. Resultatet blev fantastiskt bra och ur det kom idén om ett fotoprojekt!

Syftet med projektet är att jag vill visa upp människor och hundars unika band. Jag vill att bilderna utstrålar kärlek och personlighet trots att bara halva hundens och människans ansikte syns. Jag vill också få med en mångfald av många olika utseenden på både människor och hundar. Hundarna älskar oss villkorslöst och det vill jag ska synas på bilderna. Jag vill även göra projektet för att utvecklas i mitt fotograferande! Jag får också träna på hur jag hanterar och guidar deltagarna när det är mycket detaljer som ska stämma på en bild.

Eftersom bilderna tas i samband med mitt fotoprojekt ”Through our eyes” är den helt kostnadsfri (ordinarie pris 995:-).

Vill man stödja mig och mitt arbete får man gärna Swisha en valfri summa till 123 517 61 36. Detta är helt frivilligt. Märk isåfall betalningen med ”fotoprojekt”.

Jag utgår från Varberg i Halland. Ibland är jag ute och reser så kolla gärna med mig! Jag kan mötas upp i närliggande städer men då tillkommer körersättning på 40:-/mil.

Bilderna läggs framförallt upp på projektets Instagram.

Kontakta mig!